ΠΕΛΛΕΤ - ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ

ΠΕΛΛΕΤ - ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ
O Tasoulis | Καυσόξυλα, Φυτοχώματα & Πήλινες Γλάστρες Αχαρνές Αττικής

Η επιχείρησή μας “O Tasoulis” η οποία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, είναι μία δυναμική ελληνική επιχείρηση που ανταποκρίνεται στην ανάγκη και την τάση για χρήση εναλλακτικών πηγών θέρμανσης προσφέροντας σας οικονομικές και οικολογικές λύσεις.

Έτσι λοιπόν, στην επιχείρησή μας, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικής ποιότητας πέλλετ και μπρικέτες σε οικονομικές τιμές. Αποτελούν ιδανική επιλογή για σόμπες, τζάκια και ξυλολέβητες.

Διαθέτοντας δικά μας οχήματα, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση και δωρεάν μεταφορά των πέλλετ και μπριγκετών στο χώρο σας εξυπηρετώντας άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.

 


 

 
ΠΕΛΛΕΤ
Τα pellet είναι ένα καύσιμο αποτελούμενο από ξύλο, απαλλαγμένο από κάθε υγρασία, συμπιεσμένο σε μικρούς κυλίνδρους χωρίς καμιά προστιθέμενη συγκολλητική ουσία. Η απόδοση των pellet κυμαίνεται από 4,2 Kw/kg εως 5,4 Kw/kg  ανάλογα την ποιότητα που θα επιλέξετε.

Τα τελευταία χρόνια η χρήση pellet σημείωσε αλματώδη άνοδο, σε όλη την Ευρώπη, λόγω των τιμών των καυσίμων (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) που καθιστούν τη βιομάζα το φθηνότερο καύσιμο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 


 

 
ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ
Οι μπρικέτες που σας προσφέρουμε παράγονται από 100% φυσικά πριονίδια ξύλου, πεπιεσμένα και απανθρακωμένα σε υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι, αποκτούν μεγάλη θερμική απόδοση και είναι κατάλληλες για επαγγελματίες που αναζητούν σταθερή φωτιά, μεγάλης διάρκειας.

Οι μπρικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στερεό καύσιμο σε συμβατικές σόμπες, συμβατικά τζάκια, φούρνους και ξυλολέβητες.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα που σας προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.