ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

 
TASOULIS
Καυσόξυλα, Φυτοχώματα & Πήλινες Γλάστρες Αχαρνές Αττικής

Η επιχείρησή μας “Tasoulis” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, δραστηριοποιείται από το 2012 με το εμπόριο στερεών καυσίμων, φυτωμάτων καθώς και με το εμπόριο πήλινων διακοσμητικών και αντικειμένων.

Διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις στις Αχαρνές Αττικής για την φύλαξη και προστασία των καυσόξυλων καθώς και την απαιτούμενη εμπειρία μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας σε υψηλής ποιότητας και πάντα Ελληνικά καυσόξυλα, κάρβουνα, πέλλετ και μπρικέτες στην ακριβή ποσότητα που επιθυμείτε και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Επίσης, διαθέτουμε φυτόχωμα και μια μεγάλη ποικιλία από πήλινες γλάστρες και αντικείμενα που μπορούν να διακοσμήσουν τον κήπο, το μπαλκόνι ή την βεράντα σας. 

 


 

 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας ώστε να σας εξυπηρετήσει και να σας προμηθεύσει με τα ιδανικότερα καυσόξυλα, pellet και μπρικέτες για το τζάκι, την σόμπα ή τον ξυλολέβητά σας, καθώς και τα καλύτερα κάρβουνα για την ψησταριά σας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό μπορούμε να αναλάβουμε την δωρεάν μεταφορά των προϊόντων που θα επιλέξετε στον χώρο σας εξυπηρετώντας άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την ποσότητα, τον τόπο, το χρόνο, και τον τρόπο παράδοσης, σύμφωνα και με τις δικές σας προτεραιότητες.

 


 

Κυριότερος στόχος μας, είναι η αρτιότερη και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της ιδιωτικής αγοράς σε καυσόξυλα, κάρβουνα και γενικά σε στερεά καύσιμα υψηλής ποιότητας.

Με όπλο όλα αυτά τα χρόνια την εμπειρία μας, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και την άψογη εξυπηρέτηση, κινούμαστε στην αγορά των στερεών καυσίμων με στόχο την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη. Έτσι, καταφέραμε να αποτελούμε σήμερα τη πρώτη λύση σε πολλά νοικοκυριά σε όλη την Αττική και την Χαλκιδική, καθώς και σε επαγγελματίες που αναζητούν οικονομικά και ποιοτικά καυσόξυλα ή κάρβουνα.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα που σας προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.