ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
O Tasoulis | Καυσόξυλα, Φυτοχώματα & Πήλινες
Γλάστρες Αχαρνές Αττικής


Η επιχείρησή μας “O Tasoulis” η οποία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, αναλαμβάνει να σας προμηθεύσει όπου και αν βρίσκεστε στην Αττική, με καυσόξυλα ελληνικής προέλευσης, τέλειας ποιότητας, χωρίς υγρασία και σε οικονομικές τιμές.

Τα καυσόξυλα που θα παραλάβετε από την επιχείρησή μας είναι εξαιρετικά αποδοτικά και τέλειας ποιότητας, καθώς η προμήθειά τους γίνεται κατά τους θερινούς μήνες και διατηρούνται σε στεγασμένους χώρους για να μην βρέχονται. Έτσι, είναι απαλλαγμένα από την υγρασία που δυσκολεύει το άναμμά τους και δυσχεραίνει την καύση.

 


 

ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

καυσόξυλα ελιάς, δρυός, οξιάς και πεύκου σε οικονομικές τιμές, καθώς και προσανάμματα που είναι ιδανικά για το άναμμα της φωτιάς στο τζάκι, την σόμπα και το ξυλολέβητά σας.

 


 

 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ
Τα καυσόξυλα ελιάς ανήκουν στην στην κατηγορία των σκληρών ξύλων και χρησιμοποιούνται πολύ στην Ελλάδα. Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους τα προτιμούν είναι: Καίγονται αργά, μυρίζουν ευχάριστα, δεν πετάνε επικίνδυνες σπίθες, δίνουν μία δυνατή γαλάζια φλόγα και κάνουν πολύ ωραία θράκα.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΔΡΥΟΣ
Δρυς είναι η γνωστή σε όλους μας βελανιδιά. Το ξύλο δρυός είναι σκληρό, δεν σαπίζει εύκολα και αποτελεί ιδανικό καυσόξυλο. Έχουν μεγάλη θερμική απόδοση, έχουν αργή καύση έτσι διατηρούν τη φωτιά αναμμένη για πολλές ώρες και βγάζουν μια όμορφη, πλούσια φλόγα.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΟΞΙΑΣ
Το ξύλο της οξιάς ανάβει εύκολα και ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία, η φωτιά του όμως δεν κρατάει πολύ. Επειδή δεν σκάει θεωρείται πολύ κατάλληλο για ενεργειακές ή απλές ξυλόσομπες. Είναι καλό να αναμιγνύονται με άλλα ξύλα γιατί αναφλέγονται εύκολα και βγάζουν μεγάλη θερμότητα. 
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΕΥΚΟΥ
Όπως και τα υπόλοιπα κωνοφόρα, τα καυσόξυλα του πεύκου ανάβουν εύκολα και δίνουν γρήγορη και μεγάλη φλόγα. Αυτό οφείλεται στην περιεκτικότητα τους σε ρετσίνι, γεγονός που τα καθιστά από τις πρώτες επιλογές για το άναμμα του τζακιού, της σόμπας και του ξυλολέβητα.
 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 


 

Όλα τα καυσόξυλα που θα βρείτε στην επιχείρησή μας είναι καθαρά ελληνικά και και προφυλάσσονται κάτω από ειδικά στέγαστρα που τα προστατεύουν από τις καιρικές συνθήκες ώστε να παραμένουν παραμένουν ξερά. Παράλληλα, φροντίζουμε να υπάρχουν επαρκείς ποσότητες στις εγκαταστάσεις μας, ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες, ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Διαθέτοντας δικά μας οχήματα, μπορούμε να αναλάβουμε την δωρεάν μεταφορά των καυσόξυλων στον χώρο σας, καθώς και το στιβιαγμά τους στο σημείο που επιθυμείτε, κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα που σας προσφέρουμε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.